Vágólapra másolva!
Elmarad az eredetileg kedd estére kiírt Érd- Győri Audi ETO mérkőzés a női kézilabda NB I-en. A vendégcsapat tájékoztatása szerint az egyik hazai játékos pozitív koronavírustesztje miatt született meg ez a döntés.

Amint kiderült, hogy az Érd csapatában az egyik játékosnak pozitív lett a koronavírustesztje, a hazaiak rendkívül felelősségteljes döntést hoztak: nem álltak ki az ötszörös BL-győztes magyar sztárklub elleni találkozóra.

„Szeretném megköszönni az érdi sportegyesületnek és külön Fenyőházi Nagy Andrea ügyvezető asszonynak, hogy végül a ki nem állás mellett döntöttek. Azt gondolom, hogy a legmegfelelőbb, a fair-play szellemiségét szem előtt tartó döntés született meg, tekintettel mindenekelőtt a játékosok egészségére, valamint klubunk sportszakmai céljaira. A fertőzött játékosnak jobbulást, az Érd csapatának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban." – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke a klub honlapjának.

Az érdiek döntését követően a két bajnoki pont sorsáról az MKSZ Szakmai és Versenybizottsága dönt majd hivatalosan, de várhatóan 10-0-ás gólkülönbséggel az ETO kapja meg a két pontot.