Vágólapra másolva!
Eldőlt, hogy ki, pontosabban kik fogják helyettesíteni Elek Gábort, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapatának vezetőedzőjét a szombati Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

Mint ismert, a magyar válogatottat is irányító szakembernek pozitív lett a koronavírustesztje, házi karanténban van, így természetesen nem ülhet le a kispadra. A zöld-fehér klub közleménye szerint "a vonal mellől az irányítás szombaton az FTC Kézilabda Akadémia szakmai igazgatójára, Mihály Attilára, valamint a kapusedzőnkre, Duleba Norbertre vár".

Elek Gábor távollétében is megvan az esély a továbbjutásra Forrás: Origo - Koncz Márton

Ugyanilyen fontos hír, hogy az első mérkőzésről, hiányzó négy játékos közül hárman várhatóan mát ott lesznek a keretben, és pályára is léphetnek. A podgoricai találkozón hiányzó négy játékosunk közül jó eséllyel nevezhetjük a szombati keretbe Schatzl Nadine-t, Háfra Noémit és Csiszár-Szekeres Klárát is, de a hosszú kihagyás után biztosan nincsenek még százszázalékos állapotban – tájékoztat a közlemény.

A két csapat első mérkőzését március 7-én a montenegrói bajnok nyerte 22-19-re Podgoricában. A visszavágóra ma, azaz március 13-án 18 órától kerül sor a népligeti Elek Gyula Arénánban zárt kapuk mögött.