Nora Mörk úgy távozik Bukarestből, hogy egyetlen meccset játszott náluk

Nora Mörk
EO Gyor's Nora Mřrk during EHF Women's Champions League Main Round match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at Polivalenta Hall in Bucharest, Romania, on 27 Janury 2018. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nora Mörk és klubja, a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapat közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A román klub közleménye szerint a szerződésbontást a norvégok világ- és háromszoros Európa-bajnok játékosa kezdeményezte, miután egyik családtagjánál egészségi problémák jelentkeztek, és ő haza akar költözni, hogy közelebb legyen a hozzátartozóihoz.

Nem sikerült hosszúra Nora Mörk bukaresti pályafutása Forrás: NurPhoto via AFP/Alex Nicodim/NurPhoto/Alex Nicodim

A játékos megköszönte a bukaresti klubnak és az edzőjének, hogy megértették nehéz helyzetét. Kijelentette: továbbra is az az álma, hogy serlegeket hódítson el a román együttessel, de most a szakmai kihívások helyett előnyben kell részesítenie az emberi problémákat.

A 29 éves jobbátlövő 2016 és 2019 között a Győri Audi ETO KC játékosa volt, majd a bukaresti csapathoz igazolt, ahol egy román Szuperkupát nyert. Utóbbi mérkőzésen sérült le, térdszalagját meg kellett műteni.

Áprilisban kellett volna visszatérjen a pályára, de ez nem történt meg, mivel a koronavírus-járvány miatt valamennyi bajnokságot és nemzetközi kupasorozatot felfüggesztettek.