Vágólapra másolva!
Búcsúzott az Érd a női kézilabda KEK-től, mivel a negyeddöntőben az egygólos hazai sikerét követően szombaton egy találattal kikapott a francia Issy Paris otthonában, de kevesebb gólt dobott idegenben.

Női KEK, negyeddöntő, visszavágó:
Issy Paris (francia) - Érd 18-17 (7-6)
továbbjutott: Issy Paris, 46-46-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. A hazai mérkőzésen az Érd 29-28-ra győzött.

A visszavágó első félidejében kevés gól esett, sok volt a pontatlanság az átlövéseknél, ziccerek is kimaradtak mindkét oldalon, illetve jól védtek a kapusok. Az Érd a 20. percben 6-3-ra vezetett, de aztán a szünetig sorozatban négy gólt kapott.

A fordulás után jó darabig maradt az egytalálatnyi különbség a franciák javára, a hajrában viszont 15-13-ra, majd 16-14-re is vezettek a hazaiak, majd innen fordított az Érd (16-17).

Az utolsó perc 17-17-es állásról indult, a magyarok támadtak, de nem tudtak a hazaiak kapujába találni, a gyors ellenakcióból viszont megszerezte a győzelmet és ezzel a továbbjutást érő gólt az Issy Paris, amely az áprilisi elődöntőben a dán Tvis Holstebro és Viborg párharcának továbbjutójával találkozik.