Vágólapra másolva!
A szombaton autóbalesetet szenvedett korábbi válogatott kézilabdázó, Mocsai Tamás számára a legnagyobb veszélyt a fertőzések jelentik, de úgy tűnik, a kritikus időszakot már letudta.

"Túl vagyunk a hetvenkét órás kritikus időszakon, csökken az esélye, hogy belső vérzései legyenek, a legnagyobb veszélyt a fertőzések jelentik. Remélhetőleg a koponyájában és a testében a vérömlenyek lassan felszívódnak, talán jó úton tartunk a gyógyulás felé, amely több hétig eltarthat" - nyilatkozta a Blikknek fia állapotáról Mocsai Lajos, aki korábban a női és a férfi válogatottat is irányította, jelenleg pedig a szövetség szakmai igazgatója.

Mocsai Tamás egy tehénnel ütközött a 67-es úton Rádpusztánál, az állat egy közeli telepről lógott meg. A gazda, Udvari Zoltán a Tv2 Tények című híradójában azt mondta, feljelentést tesz ismeretlen személy ellen, aki működésképtelenné tette a védőrendszert, így juthatott ki a tehén az útra. Azon az útszakaszon rövid idn belül két baleset történt, Mocsai esete előtt egy mentő ütközött egy állattal, akkor hárman sérültek meg.