Vágólapra másolva!
Az Oltchim Valcea nőikézilabda-csapatának korábbi elnöke, Ioan Gavrilescu azt mondta, a csütörtök volt élete legsötétebb napja, mert egykori kedvencei lejátszották a pályáról a Győri Audi ETO együttesét, mégsem tudták kiharcolni a Bajnokok Ligája-döntőt.

Lájkold az [origo]sport Facebook-oldalát!

"Nem vagyok már a klub elnöke, nem érintett közvetlenül az eset, mégis úgy érzem, ez volt életem legsötétebb napja. Legyőztük az ellenfelet, 51 percen át fenomenálisan játszottunk, és bebizonyítottuk, mi vagyunk a legjobbak Európában. A Győr nem mutatott semmit" - bosszankodott Gavrilescu a Gazeta Sporturilornak nyilatkozva.

Szerinte Navarro hihetetlen nagy szívvel védett, nagyon sajnálta, amikor látta, hogy a meccs után zokog. De elégedett volt Pineau, Manaharova és Manea teljesítményével is.

"Egyedül Bulatovicban csalódtam. Tavaly nyáron nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy Valceába igazol. Most már sajnálom."

A Győr egykori játékosa, a CSM Ploiesti jelenlegi edzője, Simona Gogirla a védelmébe vette Bulatovicot, szerinte idiótaság arra gondolni, hogy egy profi játékos feladná a csatát, és direkt hibázna.