Vágólapra másolva!
Hanga Ádám 12 pontot dobott a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában, de a Manresa így is kikapott hosszabbítás után. Lóránt Péter csapata, a Virtus Roma viszont győzelmet ünnepelhetett a túlóra végén.

Az Euroligában is érdekelt Caja Laboral csapatával találkozott Hanga együttese, a Manresa vasárnap a spanyol bajnokságban. A vendégek végül hosszabbítás után nyertek 101-95-re, pedig a sereghajtó házigazdák a magyar légiós kosarával mentettek a rendes játékidő végén döntetlenre (83-83).

"Ez a meccs is remekül mutatja az eddigi teljesítményünket: küzdünk, harcolunk, de a végén mégsem sikerül" - összegzett Hanga, aki a pályán töltött 35 perc alatt hat lepattanót is szerzett, és három gólpasszt adott. "Egyben gratulálok Lóránt Petinek a mai teljesítményéhez!"

Az ugyancsak válogatott Lóránt Péter együttese, az olasz bajnokságban szereplő Virtus Roma hosszabbítás után 86-84-re nyert Montegranaróban, a magyar kosaras egyéni szezoncsúcsot ért el 15 ponttal, emellett hat lepattanót is szedett.