Vágólapra másolva!
A február 2-án menesztett Mihály Attila helyett a szezon végéig Konkoly Csaba lett az Alcoa FKC nőikézilabda-csapatának vezetőedzője.

A szerb Zajecar elleni, vasárnapi KEK-nyolcaddöntőn még Siti Beáta vezette győzelemre az Alcoa FKC nőikézilabda-csapatát, szerdán délután viszont már Konkoly Csaba tartott a fehérváriak edzését.

"Az ismert fehérvári történések után, de még a győri állásomat, az utánpótlás szakmai igazgató-helyettesi posztot is megtartva, a győri klubvezetés engedélyével kerültem az Alcoához. Ahol olyan szakmai kihívásnak tekintem ezt a dolgot, az inspirál, hogy van egy magyar klub, amely megbízik bennem, a szakmai tapasztalatomban, tudásomban. Ennek megfelelően szeretnék itt dolgozni a négy hónap alatt" - nyilatkozta Konkoly a Fejér Megyei Hírlapnak.

A szakmai stábban nem lesz változás, Siti marad a másodedző, míg a kapusokkal továbbra is Sugár Tímea foglalkozik.

Konkolyt november 16-án menesztette a Győr, a szakember 2007 augusztusától négy bajnoki címet és négy MK-győzelmet ért el az ETO-val. A Bajnokok Ligájában 2009-ben a döntőig jutottak a győriek, 2008-ban, 2010-ben és tavaly is a négy közé jutottak.