Vágólapra másolva!
Ismeretlen szerb forrásokra hivatkozva a Handball Planet szakportál azt írta, a Ferencváros fiatal jobbátlövője, Jelena Zivkovic nem kíván hazája válogatottjában szerepelni, helyette Montenegrót vagy Magyarországot választja.

A hétvégén a négycsapatos Kárpát-kupán vesz részt a szerb nőikézilabda-válogatott, amelyre Sasa Boskovic a hétvégén kihirdette keretét. A névsorban két ismerős is található, Andrea Lekic ugyanis Győrben játszik, míg Jelena Zickovic a Ferencvárost erősíti.

A Handball-Planet.com portál úgy tudja, utóbbi játékos nem lesz ott a szörényvári viadalon, ahol Szerbia a házigazda románokkal, a macedónokkal és a magyarokkal mérkőzik.

A szakportál szerint a 20 éves Zivkovic jelezte, elégedetlen helyzetével, ugyan rendszeresen tagja a szerb válogatott bő keretének, pályára azonban csak elvétve léphet. Emiatt nem jelzett vissza Boskovic meghívására, így kimarad a keretből.

A Handball Planet ismeretlen szerb forrásokra hivatkozva azt közölte, Zivkovic azt fontolgatja, hogy több szerb játékoshoz hasonlóan a montenegrói válogatottat választja inkább, de állítólag komoly tárgyalásokat folytat a magyar szövetséggel is az esetleges honosításról. Ami biztos, miután idén játszott a szerb válogatottban, legközelebb három év múlva, 2014-ben léphetne pályára más nemzet színeiben.

A szerb keret a Kárpát-kupára:
kapusok: Olivera Tosovic, Ana Kacarevic
mezőnyjátékosok: Jovana Bartosic, Jelena Nisavic, Ivana Popovic, Dragana Cvijic, Sladjana Pop-Lazic, Verica Nikolic, Maja Lukovic, Zeljka Nikolic, Katarina Krpez, Marija Janjic, Jelena Eric, Sanja Damnjanovic, Kristina Liscevic, Tanja Vuckovic, Andrea Lekic, Milica Covic, Jelena Zivkovic, Dijana Stevin, Marina Dmitrovic.