Vágólapra másolva!
Világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó segítségét is igénybe vette a Debrecen egykori labdarúgóiból álló csapat, amely nagy hévvel készül a december 29-i Sportface Kézilabda Gálára. Sándor Tamásék izomlázzal küszködnek, Bíró Imre szerint kézilabdában is ügyesek a játékosok.

"Komoly edzést végeztünk, két órán át készültünk, elsősorban Bíró Imre segítségével" - árulta el Sándor Tamás, a Debrecen labdarúgó-csapatának egykori klasszisa, aki köszönetet is mondott az egykori olimpiai 4., vb-2. kapusnak. "Imre sok elemet megmutatott: hogyan tartsuk a kezünket védekezésnél, mire figyeljünk támadásnál. Nem leszünk annyira kezdők, mint azt sokan gondolják!"

A labdarúgók izomlázra panaszkodtak, de remélik, a 29-i gálára már formába lendülnek.

"Nagyon jók a benyomásaim a csapatról, a fiúk ügyesen végezték a feladatokat, a kapura lövéseket, és látni rajtuk, hogy érdekli őket a játék, ami nagyon fontos - árulta el Bíró Imre.

A labdarúgók kispadján az a Herczeg András ül majd, aki hétfőn jelentette be, nem maradt a DVSC élén, a csapatot pedig erősíti majd a PSV Eindhoven klasszisa, Dzsudzsák Balázs is.

"A félkészülést nem vittük túlzásba, csak rontottunk volna vele a mostani remek formánkon. De még mindig hajt minket a szívünk, átitatta életünket a kézilabda és nem tudunk tőle szabadulni" - viccelődött Csapó Erika, aki a Loki csapatával kétszer egymás után nyert EHF-kupát, megmagyarázva, miért is várják annyira a kézisek a Best of Loki-Best of Loki mérkőzést.

A Best of Loki vs. Best of Loki mérkőzés meghívottjai:
Labdarúgók: Bernáth Csaba, Igor Bogdanovics, Czvitkovics Péter, Dzsudzsák Balázs, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, Sándor Csaba, Sándor Tamás, Szatmári Csaba, Vadicska Zsolt.
Kézilabdázók: Borók Rita, Csapó Erika, Horváth Bea, Horváth Ildikó, Jeddi Mária, Katkó Andrea, László Krisztina, Nyilas Tünde, Sándorné Sipos Éva, Szász Mária, Szopóczy Brigitta, Virincsik Anasztázia, Zupkó Judit.

A gálára jegyek 3600 forintos egységáron kaphatók országszerte az IBUSZ-irodákban, valamint a helyszínen (Debrecen, Főnix-csarnok, Kassai út 28.) és az Apolló moziban (Debrecen, Miklós u. 1.)

A Sportface Kézilabda Gála programja (2010. december 29., Debrecen, Főnix-csarnok):
18.00: Megnyitó
18.05: Best of Loki - Best of Loki (Debrecen kézilabdás és labdarúgó kedvencei egymás ellen, azaz Csapó, Jeddi, Virincsik vs. Sándor, Dombi, Dzsudzsák)
18.50: Csörgőlabda-bemutató
19.20: DSI - FTC szivacskézilabda-mérkőzés
19.35:Az évtized kézilabdázója díjátadás
19.50: Magyarország 2000 - Dánia 2000