Vágólapra másolva!
Sérülések, egészségügyi problémák és az ezekkel járó rengeteg feszültség miatt pattant el valami Tomori Zsuzsannában, ez vezethetett ahhoz, hogy a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata közös megegyezéssel szerződést bontson a 22 éves, válogatott átlövővel.

Március 24-én a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata közleményben tudatta, közös megegyezéssel szerződést bontott válogatott átlövőjével, Tomori Zsuzsannával.

A 22 éves játékos a SZTÁR Sport szerdán megjelenő, legfrissebb számában elárulta, való igaz, hogy a ljubljanai Bajnokok Ligája-mérkőzésen gólja után nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket intézett edzőjéhez. "Nem volt szép dolog, és elnézést is kértem miatta az edzőtől és a klubvezetéstől. Az elmúlt hónapok során rengeteg feszültség gyűlt össze bennem, hatalmas volt rajtam a nyomás. Nem sikerült túl jól számomra ez a szezon, amikor végre összeszedtem magam, és elértem arra a szintre, hogy újra játszhassak, jött egy újabb sérülés vagy egészségügyi probléma, ami miatt megint le kellett állnom. A helyzet egyre jobban frusztrált, végül elpattant valami, és egy buta szituációban előtört belőlem a feszültség."

Az esetleges előzményekről Tomori nem árult el többet, szerinte nem voltak problémák a magatartásával. "Eddigi pályafutásom során több, különböző stílusú, egyéniségű edzővel dolgoztam együtt, valamennyiükkel sikerült megtalálnom a közös hangot" - nyilatkozta.

Hozzátette, boldog, hogy a válogatottba így is meghívást kapott Mátéfi Eszter szövetségi kapitánytól, nagy benne a bizonyítási vágy, s szeretne belátható időn belül dönteni arról, hol folytassa pályafutását.

Tomori 2002-2004 között a Dunaferr, 2005-2007 között pedig a Vasas csapatát erősítette, 2007-től szerepelt Győrben. Kétszer nyert magyar bajnoki címet (2008, 2009), háromszor Magyar Kupát (2008, 2009, 2010), tagja volt az olimpiai 4. helyen végző válogatottnak (2008) és a Bajnokok Ligájában döntőig menetelő Győrnek (2009). A nemzeti csapatban 58 mérkőzésen 117 gólt szerzett.