Vágólapra másolva!
A hazai közönség előtt szereplő Sapa Fehérvár AV19 pénteken barátságos mérkőzésen 9-4-re legyőzte a székesfehérvári játékosok nélkül felálló magyar jégkorong-válogatottat.

Eredmény:
Sapa Fehérvár AV19 - Magyarország 9-4 (4-1, 2-1, 3-2)
gól:
Kovács (2., 42.), Ackeström (9., 60.), Mihály (13.), Vas M. (19., 25.), Bornhammar (38.), Ladányi (55.), illetve Gergely (20.), Peterdi (40.), Kiss Á. (58.), Holéczy (59.)

Mivel a hétvégére kiírt vilniusi nemzetközi torna elmaradt, ezért a magyar szakvezetés kényszerből szervezte ezt a mostani találkozott, illetve a csütörtöki, románok elleni derbit, azt 8-1-re nyerte a válogatott.

A nemzeti csapatban ezúttal a válogatott gerincét adó fehérvári hokisok most a hazai klubot erősítették, az egyik kivétel volt a kapus Hetényi, aki már az első harmadban négy gólt kapott.

A légiósok kitettek magukért, így már a nyitó játékrészben komoly volt az előny. A folytatásban is jól pörgött a Volán, és végül látványos játékkal, nagy különbséggel nyert. A hajrában azért tudta kozmetikázni az eredményt a válogatott, mert a hazaiak gyakorolták a kapus nélküli játékot.

A válogatott legközelebb március végén vagy áprilisban találkozik, a ljubljanai divízió I-es vb - amelynek megnyerése a cél - április 17-én rajtol.

A nap folyamán a román válogatott Újpesten lépett jégre, és 6-3-ra diadalmaskodott.