Vágólapra másolva!

Kercsó Árpád visszatért a zalaegerszegi hokisokhoz

Visszatért Kercsó Árpád mesteredző a zalaegerszegi jégkorongklubhoz és öt évre szóló szerződést kötött - tájékoztatott Fendrik Zsolt, a helyi jégcsarnok ügyvezető igazgatója.

Kercsó Árpád elmondta: örül, hogy fél év után visszatérhet Zalaegerszegre és "normális körülmények" között dolgozhat újra a fiatalokkal. Mint fogalmazott, az eddigi pályafutása alatt az összes csapatban sem talált annyi tehetséget, mint a Zalaegerszegi Titánok között. A mesteredző 2005 óta foglalkozott a helyi fiatalokkal, az elmúlt négy évben harminc-negyven gyereket edzett folyamatosan.

A csarnokban a felújítási, karbantartási munkák után augusztusban nemzetközi és hazai résztvevőkkel elkezdődnek az edzőtáborok. A Titánok jégkorongozói és a szinkronkorcsolyázók mellett szeretnének megalapítani egy női hokicsapatot is - számolt be a tervekről Fendrik Zsolt.

Szeptembertől a helyi önkormányzat támogatásával a diákok számára biztosítanak jégidőt és korcsolyaoktatási programot. Az esti időszakban amatőr jégkorongcsapatok, baráti társaságok kapnak mérkőzéslehetőséget, hétvégén pedig a közönségkorcsolyázás és jégdiszkó lesz a fő attrakció.