Vágólapra másolva!

Ünnepi díszbe öltözik a Kézilabda Gála helyszíne

Egy nappal az OrangeWays Sport&Media Kézilabda Gála előtt már nagy a sürgés-forgás a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokban, azaz a Buszacsában: 30-ára ugyanis mindennek készen kell állnia az előszilveszteri sportbulira.

December 29-én már minden a Kézilabda Gáláról szól a Buszacsában: épül a pálya, speciális világítást kap a csarnok erre az alkalomra, ünnepi díszbe öltözik az aréna, hiszen az egyik legnépszerűbb magyar sportág ünnepére készül a résztvevőkkel és a szervezőkkel együtt.

A Gála két házigazdája, Gundel Takács Gábor és Harsányi Levente már a helyszínen szemrevételezi a 30-i show kulisszáit, így szépen lassan az utolsó szög is a helyére kerül.

Sztárokban nem lesz hiány az OrangeWays Sport&Media Kézilabda Gálán, hiszen pályára lép a tíz évvel ezelőtti BL-győztes Dunaferr (soraiban Raduloviccsal, Ferlinggel, Kocsissal és Sitivel), a Médiacápák csapata közéleti személyiségekkel (ott lesz a pályán Kovács Ko-Ko István, Azurák Csaba, Szebeni István és Hajdu Attila is, edzőjük pedig két egykori világnagyság, Kökény Beatrix és Éles József), különpárbajt vívnak az edzők (Hajdu János vezetésével Gyurka János, Bakó Botond, Bíró Imre és Szabó Edina is pályára lép) és a játékvezetők, és az All Star-meccs sem maradhat el, Görbiczcel, Pálingerrel, Gál Gyulával, Fazekassal.

Egy, pontosabban három kérdés azonban továbbra sem dőlt el: csak a Gálán derül rá fény, hogy ki, illetve kik nyerik a közönségdíjakat, azaz ki lesz az Év játékosa, az Év edzője és az Év játékvezető-párosa. A kézilabdázók között Kovacsics Anikó, Vérten Orsolya, Nikola Eklemovics és Iváncsik Gergő fut versenyt a címért, míg az edzők mezőnyében különpárbajt vív Konkoly Csaba és Mocsai Lajos.

A szerdai show-ra még kaphatók jegyek a helyszínen, valamint az IBUSZ-irodákban, így sietnie kell, aki élőben akarja látni a legjobb kézilabdázókat.

Az OrangeWays Sport&Media Kézilabda Gála programja:
16.30: Nyíregyháza - Tiszavasvári (fiú utánpótlás-mérkőzés)
18.25: Dunaferr '99 - Médiacápák
19.02: Edzők - Játékvezetők
19.14: Az Év kézilabdázója-díjak átadása
20.08: Királyok - Ászok All Star-mérkőzés
20.37: Az Év kézilabdázója, az Év edzője, az Év játékvezetője-közönségdíjak átadása