Vágólapra másolva!
Várhatóan nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését Szamoránsky Piroska, a Budapest Bank-FTC nőikézilabda-csapatának válogatott beállósa. A hírek szerint helyére egy másik válogatott játékos, Balogh Barbara érkezhet.

"Piroskának többet a jelenlegi helyzetben nem tudtunk ajánlani, sajnálom, hogy az egyéni szponzora visszalépett" - nyilatkozta Maglódi Lajos, az FTC ügyvezetője a kezi.hu-nak. Maglódi elmondta, Szamoránsky fizetését nem kívánták csökkenteni, de egyik egyéni szponzora visszalépett, aki eddig 100 ezer forinttal egészítette ki a válogatott játékos fizetését.

Szamoránsky elmondta, külföldön szeretné folytatni pályafutását. "Bevallom, csalódott vagyok, mert a megbeszélések alatt úgy éreztem, hogy nem is igazán akart velem a klub szerződést hosszabbítani, ráadásul tudtam arról, hogy keresik, sőt talán már meg is találták az utódomat."

Szörnyi Attila, Balogh Barbara menedzsere megerősítette az értesülést, miszerint a dunaújvárosi beállós a fővárosiaknál folytathatja nyártól, ez ügyben a felek jövő héten ülnek le tárgyalni egymással.

A klub korábban 2011. június 30-ig meghosszabbította Szucsánszki Zita, Kenyeres Fanni, Zácsik Szandra, valamint Elek Gábor vezetőedző szerződését.