Vágólapra másolva!
Hazai pályán a dán Ikast ellen szenvedett kétgólos vereséget a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata a Bajnokok Ligája 2. fordulójában. A hírek szerint Görbicz Anita a félidőben rosszul lett, míg a mérkőzés után a csapat román csillaga, Aurelia Bradeanu jelentette be, egy ideig ez volt az utolsó mérkőzése, ugyanis babát vár.

Aurelia Bradeanu egy jó darabig nem riogatja majd az ellenfél kapusait, a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának román átlövője ugyanis az Ikasttól elszenvedett vereség után bejelentette: egyelőre ez volt a búcsúmeccse, hiszen babát vár.

A kézi.hu információja szerint a mérkőzés második félidejének elején azért nem lépett pályára Görbicz Anita, mert rosszul érezte magát. A hírek szerint a válogatott irányítónak a vérnyomása rakoncátlankodott, sápadt volt, gyengének, erőtlennek érezte magát.

"Ezek most nem a mi napjaink, heteink, hónapjaink. Görbicz az olimpia óta nem teljesen egészséges - bár mostani, kisebb rosszulléte nincs összefüggésben a sérülésével -, Rotis válla messze nem százszázalékos, és most itt van Bradeanu esete. Nyilván lépnünk kell, de hogy merre, arról egyelőre fogalmam sincs. Persze, hogy kézenfekvő lenne a csőd szélére került Byasenből igazolni, de a norvégoknak nincs Bradeanu-szintű átlövőjük. Félmegoldásokkal pedig nem megyünk semmire" - nyilatkozta Vanyus Attila klubelnök.