Vágólapra másolva!
A Dallas Stars 3-1-re győzött hazai pályán a Minnesota Wild ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel négy mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatának vetett véget. A másik két találkozón is hazai győzelem született, az Edmonton Oilers a New York Islanderst, címvédő Anaheim Ducks a Nashville Predatorst verte magabiztosan.    

Teemu Selänne világklasszis finn jégkorongozó hamarosan dönt arról, hogy folytatja-e pályafutását az Anaheim Ducks színeiben.

A 37 éves jobbszélső a kaliforniai alakulat júniusi Stanley-kupa-győzelme óta nem játszott, most viszont újra elkezdte az edzéseket.

"Nincs arra határidő, hogy Teemunak mikor kell jelentkeznie. Mi mindenesetre visszavárjuk, hiszen érvényes szerződése van, csak éppen pihenőt tart" - jegyezte meg Brian Burke főigazgató.

A 10-szeres All Star-válogatott, 1041 NHL-mérkőzésen 1135 pontot termelő csatár mellett egy másik kulcsfigura, a világ legjobb hátvédjének tartott Scott Niedermayer sem kezdte el az idényt a bajnoki cím megszerzését követően, a kanadai sztár csak decemberben csatlakozott az Anaheim keretéhez.

Eredmények:
Dallas Stars - Minnesota Wild 3-1
Edmonton Oilers - New York Islanders 4-0
Anaheim Ducks - Nashville Predators 5-2