Vágólapra másolva!
December 30-án, 16 órai kezdettel negyedszer is igazi fesztivált tekinthetnek meg a kézilabdasport szerelmesei a budapesti Syma-csarnokban. Az E.on Kézilabda Gálán ott lesznek a múlt és a jelen csillagai is.

A programban szerepel ügyességi verseny, Szponzorok-Újságírók csata, az E.on olimpiai csapat és a Médiaválogatott összecsapása, köszöntik az 1982-es nőikézilabda-világbajnokságon ezüstérmet szerzett válogatottat, díjazzák az év kézilabdázóját, s kiosztják a közönségdíjakat is.

Az idei gála fő eseménye a Kelet-Nyugat All Star női mérkőzés lesz, amelyen Kökény Beatrix és Pádár Ildikó, illetve Kocsis Erzsébet és Siti Beáta ül majd a kispadokon.

A rendezvény 16 órakor kezdődik és várhatóan 21 óráig tart - a sztárfellépő Gál Csaba Boogie lesz. Belépők még kaphatók az IBUSZ-irodákban, illetve vasárnap a helyszín jegypénztáraiban is.


A 4. E-on Kézilabda Gála programja:

16.00: szivacskézilabda-mérkőzés

16.20: Szponzorok - Újságírók

17.45: nyitány

18.05: E.on olimpiai csapat - Médiaválogatott
A meghívottak:
E.on olimpiai csapat: Balogh Gábor, Biros Péter, Borsos Attila, Deák Bárdos Mihály, Kiprich József, Kovács Katalin, Marosi László, Noszály Sándor, Szécsi Zoltán, Szuper Levente, Zsivoczky Attila
Edző: Faragó Tamás.
Médiaválogatott: Azurák Csaba, Éles József, Gesztesi Károly, Gundel Takács Gábor, Harsányi Levente, Klausmann Viktor, Kovács Ko-Ko István, Liptai Claudia, Mezei Richárd, Nacsa Olivér, Szebeni István
Edző: Rátgéber László

18.55: ügyességi verseny a Budapest Bank-kupáért

19.15: díjátadás: az év kézilabdázója

19.20: az 1982-es sikercsapatok köszöntése

19.30: díjátadás: az év kézilabdázója közönségdíja

19.55: Kelet - Nyugat női All Star-mérkőzés az E.on-kupáért

Forrás: [origo]

21.00: finálé

Fellép: Gál Csaba Boogie