Élő:
Vágólapra másolva!
Csoportbeli második mérkőzésén is magabiztosan győzött a Ferencváros, minek köszönhetően már a befejező napi vízbe szállás végeredményétől függetlenül továbbjutott a legjobb 16 közé a férfivízilabda LEN-kupában. A Szeged javított az első napi vereség után, és nyert a CSZK VMF Moszkva ellen, az Eger kikapott az orosz Kazanytól.

2. selejtezőkör, 2. játéknap, F csoport:
Betonút-FTC - Montpellier (francia) 19-10 (3-2, 4-1, 5-4, 7-3)

Bíró Attila legénysége szombati csoportmeccsét sem vette félvállról, olyannyira nem, hogy - akárcsak előző nap a szerb Nissel szemben tette - a francia Montpellier felett is tetemes különbségű győzelmet aratott.

Az FTC mezőnyjátékosai közül ezúttal Katonás Gergő volt a leginkább elemében, aki 4 alkalommal is betalált. A vasárnapi találkozón, amelyen a Fradinak Stuttgart külvárosában a házigazda német Cannstatt lesz az ellenfele, a csoportelsőség a tét.

Az olasz Cremonától elszenvedett háromgólos vereség után második csoportmeccsén győzött, ezzel jelentősen javított helyzetén a Szeged: a csongrádi gárda szombat este 11 góllal verte moszkvai riválisát a szlovéniai Kranjban zajló körmérkőzéses selejtezőn.

2. selejtezőkör, 2. játéknap, E csoport:
Szeged-Beton VE - CSZK VMF Moszkva (orosz) 17-6 (4-1, 4-2, 4-1, 5-2)

Gyöngyösi András vezetőedző gárdája a pénteki vérszegény játék után ezúttal kitett magáért, különösen az Olaszországból az új idényre hazaigazolt Hosnyánszky Norbert érezte a rivális kapuját, aki 4 gólig jutott.

A kisiklást követő siker nyomán vasárnap, a házigazda Triglav Kranj elleni zárómeccsen dől el, be tud-e jönni a második, még továbbjutást érő helyre a magyar gárda. "Erre van esély, mert javult a játékunk, de a szlovén csapat ellen feltétlenül nyerni kell ahhoz, hogy ott legyünk a legjobb tizenhat együttes között!" - összegzett a szegediek szakvezetője.

Az ASV Wien ellen aratott fölényes győzelem után az Eger egy góllal kapott ki az orosz Kazanytól.

2. selejtezőkör, 2. játéknap, H csoport:
Brendon-Fenstherm-ZF-Eger - Kazany (orosz) 10-11 (2-4, 1-2, 5-2, 2-3)

A hazaiak javára a találkozó utolsó pillanataiban 5 méterest ítélt a játékvezető, ám a zsűri a döntést megsemmisítette, így maradt az egygólos különbség a vendégek javára.