Vágólapra másolva!
Tizenhetedik mérkőzésén is veretlen maradt a férfikézilabda-világválogatott, amelynek legfrissebb összetételű csapata december 28-án, Moszkvában lépett pályára. Az Orosz Kézilabda Szövetség fennállásának 75. évfordulója alkalmából megrendezett gálameccs 30-30-as döntetlent hozott, a három Magyarországon játszó légiós közül egyedül Mirza Dzomba lépett pályára.

A Fotex-Veszprém három kiválósága közül a sérüléssel bajlódó Sterbik Árpád és Perez Carlos sem játszott, ellenben a fürge horvát jobbszélső, világbajnokhoz méltóan négy góllal járult hozzá a döntetlenhez.

A Daniel Costantini, Kovács Péter edzette csapat az első félidőben még kissé akadozva játszott, az oroszok 19-14-re is vezettek, ám a Dinamo Sportpalotájában helyet foglaló 2500 néző remek hajrát láthatott. Még az 55. percben is öt góllal vezettek Vlagyimir Makszimov tanítványai, a végén azonban sikerült döntetlenre menteni a találkozót.

A Világválogatott legjobbjának a veterán orosz kapus, Andrej Lavrov, illetve a dán Claus Möller Jakobsen és a tunéziai Sohbi Sioud bizonyult. A legeredményesebb a hatgólos argentin Eric Gull volt.

A csapat legközelebb március 30-31-én Németország ellen játszik, a helyszín Saarbrücken vagy Köln lesz.