Vágólapra másolva!
Az első félidőben történt hiba miatt megóvta a Győr elleni bajnoki mérkőzését a Dunaferr nőikézilabda-csapata. A bajnok a 3. fordulóban hazai környezetben szenvedett egygólos vereséget, ám videofelvétellel bizonyítani kívánják, egy kiállítást hibásan ítélt meg a zsűri az együttes kárára.

A találkozó 17. percében Pigniczki Krisztina (Dunaferr) kiállítását követően a hazai együttes kettős cserét hajtott végre, ám a zsűrielnök úgy ítélte meg, szabálytalan csere történt. A tumultuózus jelenetek után folytatódott a játék, ám az újvárosiak kettős hátrányból folytathatták a találkozót.

Takács Csaba szakosztály-igazgató a Dunaújváros Online-nak megerősítette: mivel a dunaújvárosi vezetők szerint szóban forgó esetnél teljesen szabályos cserét hajtott végre a Dunaferr, csak a zsűri ezt nem vette észre - azaz a plusz kiállítás teljesen jogtalan volt -, továbbá a kettős emberhátrány alapvető befolyással bírt a mérkőzés kimenetelére (12-8 után itt jött fel, majd egyenlített a Győr), a szakosztályvezetés az óvás mellett döntött.

Az óvásról első fokon szeptember 26-án tárgyal és határoz a Katona Sándor vezette versenybíróság.