Vágólapra másolva!
Komoly csapat körvonalazódik Dunaújvárosban, ahol a férfi kézilabdázók előbb új trénert, Buday Ferencet, egy fiatal magyar válogatott játékost, Katzirz Dávidot, majd két külföldi klasszist igazoltak. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok orosz Oleg Grebnyev mellé ezúttal a jugoszláv Milorad Krivokapic írt alá a Dunaferrhez.

Komolyan vették korábbi ígéretüket a Dunaferr férfikézilabda-együttesének vezetői, amikor kijelentették, a következő szezonra megerősítik a bajnoki ezüstérmes, KEK-elődöntős csapatot. A bajnokság hajrájára kiderült, hogy a nyártól a legutóbb Orosházán dolgozó Buday Ferenc érkezik a vezetőedzői posztra, és a csapat megszerezte Katzirz Dávidot is. A nagy fogásról néhány napja számolt be a klub, amikor is szerződtették a kétszeres világbajnok, olimpiai és Európa-bajnok orosz óriást, a 210 cm magas, 125 kg testsúlyú beállóst, Oleg Grebnyevet, aki legutóbb a spanyol Ciudad Realban játszott, pontosabban Európai Unión kívüli játékosként ritkán jutott lehetőséghez.

A klub kedden újabb légióssal kötött szerződést, a Jugovic Kac együtteséből a Dunaferrbe igazolt ugyanis Milorad Krivokapic, aki jobbátlövő poszton lehet hasznára az együttesnek. A balkezes játékos két évre kötelezte el magát.

Korábban:

Válogatott kézilabdázók szabadlistán

Fórum:

A kézilabda népszerűsége Magyarországon