Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Rendkívüli lehetőséget nyitnak meg az atlétikai világbajnokság szervezői azoknak, akik még nem szerezték be a jegyüket a világ harmadik legnagyobb sporteseményére. Indul a 23 órás jegyvásárlási maraton, ahol 50%-os kedvezménnyel érhetők el belépőjegy típusok.

Összesen 106 országból érkeznek nézők a világ harmadik legnagyobb sporteseményére, amelyre eddig több mint 300 ezer jegy talált gazdára. A vb szervezői kezdetek óta azzal a szándékkal dolgoznak minden idők legnagyobb magyar sporteseményének megszervezésén, hogy a lehető legtöbben élhessék át azokat az élményeket, amit az atlétika szuperhőseinek küzdelme és a vb-t kiegészítő programok, élő koncertek, aktivitások ígérnek.

A jegyvásárlási roham után különleges lehetőséget nyitnak meg azok számára, akik eddig nem tudták beszerezni a belépőjüket.

Indul a 23 órás jegyvásárlási maraton, amely alatt augusztus 18-án 0 órától egészen 08.18-án 23:00-ig 50%-os kedvezménnyel lesznek elérhetőek az atlétikai világbajnokság 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak. A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

– mondta Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

Augusztus 19-én, szombaton indul és 9 napon keresztül zajlik az atlétikai világbajnokság. A világ harmadik legnagyobb sporteseményén több mint 200 nemzet több mint 2100 sportolója méri össze erejét a Nemzeti Atlétikai Központban és a belvárosban zajló utcai versenyeken.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

Mindent egy helyen az Eb-ről