Vágólapra másolva!
Szombati harmadik rajthelyén javítva megszerezte a második rajtkockát Michelisz Norbert a túraautó-világkupa második ningbói időmérőjén. A BRC Racing Team magyar versenyzője elképesztő tempóval, 1,50.474-es köridővel lett a második leggyorsabb az Yvan Muller Racing pilótája, Thed Björk mellett, akinek ez a második pole-ja a kínai hétvégén.

A Hyundai i30 N TCR-rel versenyző Björk és Michelisz mögött a Münnich Motorsport Honda Civicjével Esteban Guerrieri lett a harmadik. Michelisz csapattársa, Gabriele Tarquini a negyedik helyet szerezte meg, az ötödikről pedig Rob Huff indulhat a Sebastian Loeb Racing VW Golfjával.

A tempóval, a tudással, a formával semmi gond, egy kis szerencse kellene Forrás: FIA WTCR

A fordított rajtrácsos harmadik versenyen Huff csapattársa, Mehdi Bennani indulhat az élről, mert övé lett a 10. hely. Az összetettben második helyen álló Yvan Muller csak a kilencedik lett, ez a fordított rajtrácsos futamon második rajthelyet jelent a franciának.

A program 8.20-kor a fordított rajtrácsos, majd 9.40-kor a fő futammal folytatódik. Az Origón mindkettőt élőben közvetítjük.