Társoldalunk:

Nősül a Ferencváros focicsapatának nagy felfedezettje

2018.11.24. 15:19

A Ferencváros labdarúgócsapatának idei nagy felfedezettje, Sigér Dávid beadta a derekát, és jövő nyáron megnősül. A 27 éves focistának addig a Fradival is határozott célja van, szeretne bajnokságot nyerni.

A közismerten kiváló debreceni labdarúgó-utánpótlásból került ki Sigér Dávid, aki jelenleg a Fradi-drukkerek legnagyobb megelégedésére teszi a dolgát a középpályán. A 27 éves futballista 2005 és 2014 között rendszerint csak a Loki II-be fért be, kölcsönadták Téglásra, Létavértesre és Mezőkövesdre, így ez az időszak meglehetősen nehéz volt számára.

Sigér Dávid (b), a Ferencváros második góljának, és Bőle Lukács (b2), a csapat első góljának szerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Ferencváros - MTK Budapest mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 3-ánForrás: MTI/Kovács Tamás

„Szerencsére nem vagyok az a típus, aki feladja – mesélte Sigér a Borsnak. – Balmazújvárosban 2014-től igazán megtaláltam magam, acélos akarattal hajtottam, 2017 telén pedig hívott is a Fradi. Mivel élő szerződésem volt, nem engedett el a Balmazújváros, csakhogy a legutóbbi idény végén kiesett a csapat az élvonalból, és szabadon igazolhatóként kézbe vehettem a sorsom alakítását. Határozott célom, hogy megnyerjem a bajnokságot a Fradival."

Ebbe a tervbe ugyan még csúszhat hiba, de az már végleges, hogy Sigér 2019. június 15-én egy Debrecen melletti „titkos helyen" elveszi menyasszonyát, Bereczki Zsuzsát, aki hamarosan humánerőforrás-diplomát szerez Egerben.