Az újpesti csapatkapitány szerint még össze kell rázódniuk

SIMON Krisztián
Budapest, 2020. június 9. Az újpesti Simon Krisztiánnak (j3) második gólja után csapattársai gratulálnak a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Újpest FC-Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. június 9-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az NSO készített interjút az újpesti csapat vezérével, Simon Krisztiánnal. A 29 éves középpályás az épülő együttesről, az előző idényről és a rá váró feladatokról is beszélt.

Simon úgy érzi, hogy ebben a szezonban sokat várnak tőle a szurkolók, de ő ezt inkább plusz motivációnak érzi, nem pedig tehernek és szeretné megmutatni mindenkinek, hogy valójában mit tud.

A csapat kapcsán elmondta, hogy a hétvégi, DVTK elleni 1-1-s felkészülési mérkőzésen a mezőnyjátékosok fele új volt, így még korai lenne bármilyen következtetést levonni a teljesítményükről, vagy arról, hogy milyen idény elé nézhetnek.

A 29 éves labdarúgó arról is beszélt, hogy az új támadó, Junior Tallo jól mozog a pályán, bár az a fél év, amíg nem volt csapata az ideigazolása előttről, meglátszik a fizikai állapotán, így még külön is kell foglalkoznia a stábnak vele.

A teljes interjú ITT olvasható.