Cristiano Ronaldo fontos bejelentést tett a jövőjével kapcsolatban

Juventus v ACF Fiorentina - Serie A Cristiano Ronaldo (Juventus FC) Champion of Italy 2018/2018 Campione dItalia 2018/2019 Juventus FC v ACF Fiorentina Juventus FC-Fiorentina juve juventus bianconeri Fiorentina viola Allianz Stadium Torino Turin serie a i
Cristiano Ronaldo (Juventus FC) celebrates the Scudetto after the Serie A football match between Juventus FC and ACF Fiorentina at Allianz Stadium on April 20, 2018 in Turin, Italy. Juventus won 2-1 against Fiorentina and confirmed themselves as Champion of Italy for the eighth consecutive time. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A bajnok Juventus vereséggel zárt, miután saját pályáján 3-1-es vereséget szenvedett az AS Romától az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó fordulójának szombati játéknapján. Persze ez nem vette el a játékosok kedvét az ünnepléstől, a meccsen a keretbe sem került Cristiano Ronaldo például az Instagram-oldalán írt az újabb sikerről. A 35 éves portugál sztár elárulta, hogy a következő szezonban is a részese szeretne lenni a torinói együttes sikereinek.

Sorozatban kilencedik, összességében pedig 36. bajnoki címét szerezte meg a Juventus. Az ötszörös aranylabdás támadó, Cristiano Ronaldo immár másodszor végzett az élen a Serie A-ban, de ezzel nem elégszik meg.

„Örülök, hogy részese voltam a Juventus utolsó két bajnok címének a sorozatban már kilenc Serie A elsőségből. Könnyűnek tűnik, de nem az! Évről évre tehetséggel, odaadással és kemény munkával elérhetjük el a céljainkat, és jobbnak kell lenned, mint korábban! Irány a harmadikért" – írta sejtelmesen CR7 a kép mellé.