Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 13. fordulójának rangadóján az MTK Budapest 2-1-re legyőzte a Budafokot az új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A Lipcsei Péter vezette Soroksár hazai pályán szenvedett egygólos vereséget a szárnyaló Csákvártól, amely továbbra is a tapad az első helyen álló MTK-ra. Bognár György által irányított Budaörs simán, 3-0-ra kikapott Dorogon.

Csertői Aurél csapata, a feljutásra is esélye Gyirmót a Kazincbarcika otthonából hozta el a három pontot. A gyirmótiak gólokat két korábbi NB I-es játékos, Présinger Ádám és Heffler Norbert szerezte.

Torghelle Sándor fontos gólt lőtt a Haladás ellen Forrás: Varga Jennifer

A feljutásért szintén harcban álló ETO FC Győr hazai pályán játszott gólnélküli döntetlent a Váccal, míg a Vasas gólgazdag meccsen, 3-2-re legyőzte a Haladást az Illovszky Rudolf Stadionban. Az angyalföldi csapatban Torghelle Sándor szerezte a harmadik találatot tizenegyesből. A 38 éves korábbi válogatott támadónak ez volt az első találata új csapata színeiben.

A forduló rangadóján a feljutás toronymagas esélyes, az MTK 2-1-re legyőzte a Budafokot. A vendégek már a hetedik percben vezetést szereztek Micsinai Miklós góljával, azonban a 22 éves Katona Máté még az első félidőben egyenlíteni tudott. A hazaiak győztes gólját Lencse László szerezte a 73. percben.

Az élcsoport: 1. MTK Budapest 27 pont/12 mérkőzés, 2. Aqvital FC Csákvár 24/11, 3. Gyirmót FC 23/12, 4. Budafok 22/12.