A Bayern Münchenbe igazolhat a Juventus sztárja

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (2ndR) and Juventus' French midfielder Blaise Matuidi (L) congratulalte Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic after he scored his team's second goal during the Italian Serie A football match Juventus vs Lazio on August 25, 2018 at the Allianz Stadium in Turin. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Olasz lapok egybehangzó értesülése szerint hamarosan visszatérhet a Bundesligában szereplő Bayern Münchenhez a Juventus támadója, Mario Mandzukic. A horvát támadót korábban a Manchester United is vitte volna, de akkor nem jött létre az egyezség, most viszont úgy néz ki, pont kerülhet az ügy végére.

A Football Italia úgy tudja, hogy a csatár ügynöke, Giovanni Branchini már a bajor sztárcsapattal egyeztet. A Bayern két éves szerződést kínál Mandzukicnak, aki idényenként 5 millió eurót kereshet. A hírek szerint

már csak a két csapatnak kell egyezségre jutnia a vételárat illetően: a Juve legalább 15 millió eurót szeretne kapni a horvát játékosért, de ezt sokallja a müncheni klub.

Mario Mandzukic (háttal) hamarosan újra a Bayern München játékosa lehet Forrás: AFP/Marco Bertorello

Ám mivel Mandzikuc is távozni szeretne, a Juve pedig túladna a focistán, így nem valószínű, hogy ne tudnának megegyezni az átigazolási díjat illetően. A 33 éves csatár – akit korábban a Manchester United is vitt volna, de nem sikerült végül megegyeznie a feleknek – korábban már játszott a német rekordbajnoknál, 2012 és 2014 között 54 bajnoki mérkőzésen 33 alkalommal volt eredményes, ráadásul Bajnokok Ligáját is nyert 2013-ban a Bayernnel.

Az olaszok szerint egyébként Mandzukic honfitársa,

a müncheni együttes vezetőedzője, Niko Kovac kimondott kérésére érkezhet a rutinos labdarúgó.