Solari kirakta a sztárt a Realból, és még csak nem is beszél róla

fbl Horizontal
Real Madrid's Spanish midfielder Isco looks on during the UEFA Champions League group G football match Viktoria Plzen v Real Madrid in Plzen, Czech Republic on November 7, 2018. (Photo by Michal CIZEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Santiago Solari, a Real Madrid novemberben kinevezett argentin vezetőedzője a Valencia elleni hétvégi rangadót megelőzően rengeteg kérdést kapott a csapat spanyol válogatott karmesteréről, Iscóról, aki az AS Roma elleni hétközi Bajnokok Ligája találkozót csak a lelátóról nézte végig.

A 36-szoros spanyol válogatott középpályás Solari kinevezése óta a kispadot koptatja a Real Madridnál. Legutóbb az októberi FC Barcelona ellen 5-1-re elvesztett mérkőzésen játszott kilencven percet, amikor még Julen Lopetegui volt a Királyi Gárda vezetőedzője.

A Real Madridnál a spanyol válogatott Isco lett az edzőváltás áldozata Forrás: AFP/Michal Cizek

„Lezártnak tekintem az ügyet, nem akarok tudomást szerezni az önök spekulációiról. A csapat huszonnégy játékosból áll, és mindenki dolgozik.

– mondta az argentin vezetőedző, aki hangsúlyozta, hogy, nem szeretne olyan kérdésekre felelni, amelyek Isco mellőzésével kapcsolatosak.

A tartalékcsapatából előhúzott Solarinak a római volt a hatodik tétmeccse vezetőedzőjeként. A Real Madriddal négy Bajnokok Ligája-trófeát nyerő Isco ezeken a meccseken egyszer sem volt kezdő, csupán háromszor lépett pályára, összesen 78 percet kapott az új edzőtől.