Náluk nyaraló kislányt erőszakolt meg egy férfi Veszprém vármegyében

Vágólapra másolva!
Egy Veszprém vármegyei faluban élő férfi többször is megerőszakolt egy kislányt, aki azért ment hozzájuk a testvérével, hogy ott nyaraljanak. A kislány végül az egyik eset után írni tudott az anyjának, aki az élettársával együtt azonnal elment a gyerekekért.
Vágólapra másolva!

A férfi élettársa jó kapcsolatot ápolt a nagynénjével, és megbeszélték, hogy az asszony kisfia és lánya két hétig náluk nyaraljon. A gyerekek július végén érkeztek a családhoz, de a férfi már az érkezésük napján, rögtön azt követően, hogy a gyerekek édesanyja és nevelőapja távozott, az élettársa pedig a kislány öccsével és a saját gyerekükkel előre ment, fogdosni kezdte a kislányt. 

A délután folyamán többször megerőszakolta a lányt, aki attól tartva, hogy a férfi bántalmazni fogja, senkinek sem mert szólni a történtekről.

A férfi közel egy héttel később kihasználta, hogy az élettársa nincs a gyerekek közelében. A fiút tévézni küldte, részegen pedig megerőszakolta a kislányt. Mindezt megszakította, amikor meghallotta élettársát a fürdőszobából kijönni, de röviddel ezt követően újra úgy alakította a helyzetet, hogy egyedül maradhasson a kislánnyal.

A kislány ezt követően azonnal írt az anyjának a telefonján egy internetes alkalmazáson keresztül, aki rögtön felhívta az unokahúgát, és közölte, hogy mennek a gyerekekért. Az élettársával együtt még aznap este haza is vitték őket.

Az ügyészség szexuális erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel léphetne kapcsolatba - írja a Veszprém Vármegyei Főügyészség. 

Sajnos nem először fordult elő, hogy egy pedofilra bíznak egy gyermeket, ugyanis a napokban tartóztattak le egy férfit, akinek felügyeletére tavaly került egy kiskorú gyerek, akit mint kiderült többször megerőszakolt. Sőt, egy másik gyereket alkohollal és droggal is kínált, majd szexelt vele.

Egyszer mikor a kisgyerek visszautasította a férfi szexuális közeledését, akkor meg is ütötte. 

A rendőrök a férfit szexuális visszaéléssel, valamint kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel gyanúsítja. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve hogy a férfi befolyásolja a tanúkat, és megismétli a bűncselekményt. 

Egy borsodi férfi fizetett is egy kislánynak a szexért, egy budapesti pedofil pedig az autójában fogdosott egy kisfiút.