Vágólapra másolva!
Antonio Valencia, a Manchester United csapatkapitánya az Instagramon lájkolt egy posztot, amiben a menedzser, José Mourinho távozása is szóba került, később bocsánatot kért.

Antonio Valencia, a Manchester United csapatkapitánya Twitteren kért bocsánatot, miután az Instagramon tetszikelt egy bejegyzést, amiben Mourinho kirúgása is szóba került

Antonio Valencia nem úgy gondolta Forrás: AFP/Paul Ellis

Antonio Valencia egyébként pár meccset kihagyott, éppen a keddi, Valencia elleni Bajnokok Ligája-meccsre tért vissza a kezdőbe. A 0-0-ra végződött meccs után bóklászott kicsit az Instán, és lájkolta teamvalencia25 felhasználó bejegyzését, amiben arról ír, hogy büntetés nézni Mourinho csapatát, a portugálnak pedig ideje mennie.

Szerda reggel a Twitteren kért bocsánatot Valencia, aki állítása szerint nem olvasta el a szöveget, csak a képpel volt elfoglalva, ami egyébként őt ábrázolta. Állítása szerint támogatja a menedzsert a csapattal együtt.

"Hála istennek, soha nem volt gondom senkivel. A csapat összeállítása a menedzser feladata, amit el kell fogadni és tiszteletben kell tartani. Az öltözőben nyugodt a hangulat, mindenki keményen dolgozik. Mivel nem jönnek az eredmények, az emberek kitalálnak dolgokat, de minden jó, nincs probléma. Százszázalékosan támogatjuk a menedzsert" - mondta Valencia a Valencia elleni meccs után.