Eltörölték a sevillai derbin kiállított játékos piros lapját

HORIZONTAL fbl
Sevilla's Argentinian defender Gabriel Mercado (L) and Sevilla's midfielder Roque Mesa (R) react during the final team training at the stadium in Munich, southern Germany, on April 10, 2018, on the eve of the UEFA Champions League quarter-final second football match between Bayern Munich and Sevilla. / AFP PHOTO / Christof STACHE
Vágólapra másolva!
A videofelvételek megtekintése után törölte Roque Mesa, a Sevilla középpályásának piros lapját a spanyol labdarúgóliga versenybizottsága.

A játékost a 66. percben állították ki a Real Betis otthonában rendezett városi rangadón vasárnap. A játékvezetői jelentés szerint Mesa akadályozta Pau López kapust, a bizottság állásfoglalása szerint azonban éppen ellenkezőleg, az ellenfél játékosa szabálytalankodott a középpályással. Ezért második sárga lapját, és így a pirosat is törölték, vagyis nem kell eltiltás miatt kihagynia a következő fordulót.

A városi rangadó 1-0-s hazai sikerrel zárult, a Sevilla ezt megelőzően 2006 tavaszán kapott ki legutóbb helyi riválisa otthonában.