Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülés szerint Fernando Torres, az Atlético Madrid támadója a téli átigazolási időszakban visszatérhet a Premier League-be. Állítólag a Newcastle United és a Southampton is szívesen kölcsönvenné a világ- és Európa-bajnok csatárt.

A 33 éves játékos elégedetlen a csapaton belüli helyzetével. Az idei szezonban tíz mérkőzésen 332 percnyi játéklehetőséget kapott, amely vajmi kevés az ő szintjén.

Kezdőként egyedül csak a Girona elleni bajnokin és az Elche elleni Király Kupa-mérkőzésen lépett pályára.

Fernando Torres már nem számít alapembernek Madridban Forrás: DPPI/Daniel Otero

Januárban ráadásul tovább erősödhet az Atlético támadószekciója, ugyanis télen lejár a FIFA-szankció, amely kizárta a madridi csapatot az átigazolásokból, így az új évben már a Chelsea-től érkező Diego Costa is a csapat rendelkezésére állhat majd.

A 110-szeres spanyol válogatott támadó iránt a Premier League-ből vannak érdeklődők. A Mauricio Pellegrino vezette Southamptonnál, és az újonc Newcastle Unitednál is szívesen látnák. Utóbbi csapat mellett szólhat, hogy újra együtt dolgozhatna egyik kedvenc edzőjével, Rafa Benítezzel, aki

anno 26,5 millió fontért szerződtette Liverpoolba.

Rafa Benitez tudna mit kezdeni Fernando Torresszel Forrás: DPPI/Craig Doyle

Torres szerződése másfél év múlva jár le az Atlético Madridnál.

Az elégedetlen támadó a januári átigazolási időszakban feltehetőleg kölcsönben fog távozni. Nyáron minden bizonnyal visszatér a majd spanyol fővárosba, ugyanis korábban már többször kijelentette, hogy a nevelőegyesületéből szeretne visszavonulni.

A 33 éves támadó helyzetét nehezíti, hogy a túlságosan magas a fizetése, így annak a csapatnak, amelyik kölcsönveszi 2,2 millió fontot kellene fizetnie.