Vágólapra másolva!
Szombaton 1-0-s győzelmet aratott a Partizan labdarúgócsapata a városi rivális Crvena zvezda ellen, így két fordulóval a bajnokság vége előtt ötpontosra nőtt az előnye. A mérkőzésen a Partizan-szurkolók egymást verték, görögtűz miatt félbe kellett szakítani kis időre a játékot, a rendőrök összesen 92 drukkert vettek őrizetbe.

Egy gól és több mint kilencven személy őrizetbe vétele: röviden így foglalható össze a Partizan és a Crvena zvezda mérkőzése a szerb labdarúgó-bajnokságban. A VajdaságMa délvidéki hírportál beszámolója szerint a hazaiak Milos Jojicnak a 90. percben szerzett szabadrúgásgóljával 1-0-ra nyertek, ezzel két fordulóval a bajnokság vége előtt öt pont az előnyük.

A Partizan a következő fordulóban a Smederevo vendége lesz, az utolsó fordulóban pedig a szabadkai Spartacust fogadja, míg a Crvena zvezda saját közönsége előtt játszik a Slobodával, zárásként pedig Újvidéken a Vojvodina következik.

A mérkőzéshez hozzátartoztak a szokásos botrányos események is, egy órával a mérkőzés kezdete előtt a két szurkolótábor kavicsokkal és üvegekkel dobálta egymást, majd a második félidőben a görögtűz- és fáklyagyújtás miatt a játékvezető háromperces szünetet rendelt el.

http://www.youtube.com/embed/ZxADPcTfGXw?rel=0

A szerb rendőrség adatai szerint a szurkolói verekedések során összesen 92 személyt vettek őrizetbe, köztük vannak külföldi állampolgárok, valamint kiskorúak is.