Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd a honlapján olvasható közleményben kért elnézést a Győr elleni MK-meccsen történt szurkolói rombolásért, ami közel félmillió forintos kárt okozott. A szurkolók szétverték a stadion egyik WC-jének piszoárjait, és ott Simon Peresz izraeli elnököt gyalázó feliratot helyeztek el, a klub bebörtönzéssel fenyegette meg őket.

"A kárt meg fogjuk téríteni a győrieknek, és elnézésüket kérjük" - olvasható a Honvedfc.hu-n. "Elnézésüket kérjük a barbárokért, és azért a nyilas söpredékért, amely a mellékelt feliratot a mosdó belső falára pingálta."

A Honvéd a szöveg mellett a Győri ETO pályagondnokától kapott képeket is közölte, ezek tanúsága szerint a huligánok porrá zúzták a győri vendégszektor mellékhelységének piszoárjait, és Simon Peresz izraeli elnököt is gyalázták egy falfelirattal.

Az MTI szerint a huligánok 428 031 forintos kárt okoztak.

A klub nem maradt adós a rombolóknak adott válasszal. "Nektek, rasszista barbároknak pedig üzenjük, hogy jobban fogunk titeket figyelni, és minden erővel azon leszünk, hogy elkapjunk, és bebörtönözzünk titeket. Nem csak az összes stadionból akarunk titeket kitiltani, de a mi életünkből is. Szégyenkezzetek ti! Mi soha többet nem akarunk elnézést kérni miattatok."