Vágólapra másolva!
Carlos Tévez továbbra sem biztos abban, hogy marad-e az első BL-szereplésére készülő Manchester Citynél. Az argentin futballistának az angol városból és a klub vezetőiből is elege van, kizárólag a tulajdonos, Manszúr sejk miatt lát még némi esélyt a maradásra.

"Ha letöltöm a szerződésemet, soha nem fogok visszatérni Manchesterbe, még nyaralni sem!" - nyilatkozta Carlos Tévez az argentin Telefe televíziónak.

Az argentin támadó azt is elárulta, hogy a klub vezetőségében kizárólag a tulajdonos Manszúr sejkkel hajlandó szóba állni. "Ha maradok a Citynél, akkor az miatta lesz, rengeteg áldozatot hozott azért, hogy megtartson" - idézte a 2014-ig érvényes szerződéssel rendelkező játékost a SkySports.com.

"Manszúr azt mondta, tegyek meg bármit, ami ahhoz kell, hogy boldog legyek, és ha el akarok menni, ő elenged."

"Nincs bűntudatom amiatt, hogy fél évvel ezelőtt azt kértem, engedjenek el. Az a történet a klub néhány vezetőjének volt köszönhető. Megígértek valamit, amit aztán nem tartottak be, többet szóba sem állok velük."

Tévez nyilatkozatából az is kiderült, hogy a szezon végén újabb szerződést ajánlottak neki, de egyelőre nem tudja, hogy elfogadja-e.

A City klasszisának továbbra is Argentínában élő családja jelenti a legnagyobb problémát. "Nincs az a pénz, autó vagy életszínvonal, amely meg tudna vigasztalni azután, hogy ott hagyom a feleségemet és a két kislányomat a reptéren. Gondoljátok, hogy a pénz mindent megold? Valójában semmit sem old meg."

A most zárult szezonban Carlos Tévez harmincegy bajnokin húsz gólt szerzett a Premier League-ben. Az idény közepén kérte, hogy eligazolhasson együtteséből, de később visszavonta kérését.