Vágólapra másolva!
Nem múlt el az angol bajnoki hétvége botrányok nélkül, a West Bromwich Albion-Wolverhampton Wanderers Premier League-meccsen és a Millwall-Middlesbrough másodosztályú találkozón is nézőtéri rendbontások volt, az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vizsgálatot is indított mindkét ügyben.

A 18. fordulóból elhalasztott West Bromwich-Wolverhamptont találkozót vasárnap pótolták az angol bajnokságban, az 1-1-re végződött mérkőzésen a tudósítások szerint akkor kezdődött a balhé, amikor a vendégszurkolók egy füstbombát dobtak a hazai drukkerek szektorába. A WBA-szurkolók válaszul különböző tárgyak záporát zúdították a vendégdrukkerekre, akik közül egyikük komoly fejsérülést szenvedett, ezt a Daily Mail fotósa le is fényképezte.

Az angol szövetség jelezte, hogy vizsgálatot indít az ügyben, akárcsak a Millwall-Middlesbrough másodosztályú bajnokin történtekkel kapcsolatban.

Anglia egyik leghírhedtebb szurkolótábora nem hazudtolta meg magát, a Millwall drukkerei ugyanis palackokkal és különböző tárgyakkal megdobálták a Middlesbrough kapusát, Jason Steele-t és az egyik partjelzőt, amikor megadták Scott McDonald lesről szerzett gólját. A mérkőzést félbe kellett szakítani, de miután a biztonságiak rendet tettek a lelátón, folytatódhatott a találkozó, amelyet végül a vendégek nyertek meg 3-2-re.