Vágólapra másolva!
A vendég Zalaegerszeg fordulatos mérkőzésen 4-3-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó Monicomp Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

Monicomp Liga, 12. forduló:
MTK Budapest - Zalaegerszeg 3-4 (0-3)
Hidegkuti Stadion, 600 néző
v.: Szilasi
MTK: Szatmári - Vukadinovic, Szekeres, Vukmir, Vadnai - Szabó Á. (Könyves, a szünetben), Gál (Ladányi, a szünetben), Kanta, Pátkai - Tischler (Eppel, 76.), Pál A.
ZTE: Vlaszák - Turcsik, Miljatovic, Varga R., Panikvar - Szalai, Horváth A. (Illés Gy., 54.), Kamber, Balázs (Barna, 67.) - Rajcomar (Kocsis, 90.), Simon A.
gól: Könyves (53.), Ladányi (64.),Eppel (84.), illetve Balázs (11.), Simon A. (34.), Rajcomar (43., 11-esből), Panikvar (89.)
sárga lap: Szatmári (42.), Vukmir (55.), illetve Simon A. (33.), Balázs (59.)

Az első játékrész első 10 percében fölényben játszott az MTK, három komoly lehetőséget is kialakított, a vezetést mégis a ZTE szerezte meg. A vendégek ezután igazi gólhelyzetek nélkül is növelni tudták előnyüket, sőt a félidő végére úgy tűnt, eldöntötték a mérkőzést.

A szünetben kettős cserével felfrissített hazaiak a második 45 percben hatalmas elánnal támadtak, a cserejátékosok révén 20 percen belül kétszer is betaláltak a kapuba, a szintén csereként érkezett Eppel találatával pedig öt perccel a lefújás előtt egyenlíteniük is sikerült.

Panikvar az utolsó percben a félpályáról indulva, hatalmas szóló után megszerezte a ZTE negyedik találatát, így a zalaiaké lett a három pont.