Vágólapra másolva!
A Barca vinné, a Chelsea-t viszont nem érdekli Andrej Arsavin, az orosz labdarúgó-válogatott csillaga, aki az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n robbant be a nemzetközi élvonalba.

Arsavinék hazaküldték Hollandiát

Az orosz labdarúgóklub hivatalos közleményben reagált az elmúlt hetek találgatásaira.

"Az egyetlen megkeresés a Barcelonától érkezett. A katalán klub képviselői hivatalosan jelezték felénk, hogy tárgyalni szeretnének Andrej Arsavin esetleges szerződtetéséről. Szeretnénk viszont leszögezni, hogy a Roman Abramovics által birtokolt angol csapattal nem tárgyaltunk" - áll a klub hivatalos kommünikéjében.

A közlemény a továbbiakban leszögezi: a klub érdeke, hogy Arsavin a Zenitben maradjon. Ennek érdekében elkezdik a tárgyalásokat a szerződés meghosszabbításáról, Arsavin éves fizetését pedig készek öt millió euróra emelni.

Eközben Szentpétervár polgármestere, Valentina Matvienko egy orosz rádiónak kijelentette, hogyha Arsavin máshol szeretné folytatni pályafutását, akkor ebben őt támogatni kell. "Sajnálom, ha elhagyja a csapatot, de megértem. Tudom, hogy számára ez nem pénzkérdés, hanem csak egy nívósabb bajnokságban szeretné kamatoztatni tehetségét. Városunk csapatában újabb Arsavinok fognak születni" - mondta az interjúban a polgármester.