Vágólapra másolva!
Egyelőre még kérdéses, hogy januárban lesznek-e távozók - köztük mondjuk Gera Zoltán - a West Bromwich Albionnál. Az viszont szinte biztos, hogy januárban új hálóőr érkezik Birminghambe, legalábbis Tony Mowbray vezetőedző mindenképpen szeretne kapust igazolni.

Az egyik kiszemelt a Feyenoord kapusa, Maikel Aerts, aki az elmúlt napokban Geráékkal készült, de már visszatért Hollandiába. A WBA szakvezetője elmondta, videón már korábban is látta Aertst, de ő nem az a típusú szakember, aki a videofelvételekből kívánja lemérni, mit is tud a kiszemelt játékos.

Hozzátette, sokkal fontosabb számára a személyes benyomás egy esetleges új szerzeménynél, valamint az is, mennyire mozog otthonosan a tervezett új igazolás a leendő csapattársak között az öltözőben. Egyelőre még nincs döntés arról, vajon valóban Rotterdamból érkezik-e majd Geraékhoz az új kapus, hiszen a birminghamiek várhatóan még több próbajátékost is kipróbálnak majd, mielőtt januárban meghozzák a végső döntést.

A WBA számára azért égető a kérdés, mert a nyári igazolás nem vált be: akkor a világbajnokságon is szerepelt svájci Pascal Zuberbühler szerződött Birminghambe, de olyannyira nem jött be az új szerzemény, hogy azóta már kölcsönlistára is tették őt.