Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion védője, Steve Watson szerint a következő hónapokban Gera Zoltán lehet a húszcsapatos Premiershipben jelenleg 17. helyezett együttes vezéregyénisége.

A 26 esztendős magyar labdaművész az utóbbi három hónapban - sérülése miatt - mindössze egyszer lépett pályára a West Bromban, ám Watson a közeljövővel kapcsolatosan kijelentette: "Zoltán az, aki inspiráló lehet a csapat számára. Amiket a pályán csinál, igazán különlegesek, ráadásul pokoli jók a képességei."

"Még Everton-játékosként egyszer futballoztam ellene, és egyszerűen megállíthatatlan volt. Akkori csapattársam, Gary Naysmith a múlt szezonban azt mondta, valóságos rémálom volt Gera ellen játszani, mert sohasem tudni, hogy épp mire készül, és egy pillanatra sem áll meg" - fűzte hozzá a 31 éves Watson a 4thegame.com nevű oldalon.

Egy "jó Gerára"' már csak azért is szüksége lesz Bryan Robsonnak, mert a januári Afrika-kupa miatt Nwankwo Kanu és Diomansy Kamara sem állhat a tréner rendelkezésére.

"Kanu főképp hazai pályán fantasztikus volt idén. Remekelt a Tottenham ellen, és nagy veszteség lesz számunkra. Ám egy visszatérő, egészséges Zoltán olyan lenne csapatunk és Bryan Robson számára, mint egy új igazolás, aki feledtetheti Kanu és Kamara hiányát" - vélekedett a rutinos védő.