Vágólapra másolva!
Rossz és jó hírről is értesülhettek kedden a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói: az igencsak népszerűtlen Malcolm Glazer 97,3 százalékra növelte tulajdonrészét, miközben Cristiano Ronaldo menedzsere bejelentette, a portugál jobbszélső nem akar a Real Madridhoz igazolni, az Old Traffordon képzeli el a jövőjét.

Az amerikai multimilliárdos újabb, a drukkerekben várhatóan ismét ellenérzést kiváltó lépéséről a Red Football elnevezésű befektetési cég adott tájékoztatást. Közleményében az is szerepel, hogy a maradék résztulajdon megvételére június 27-ig él a részvényenkénti 300 pennys ajánlat.

A Red Football május 23-án jelentette be, hogy az amerikai üzletember teljes egészében magántulajdonba veszi a Manchester Unitedet, amelyet június 22-én kivezet a londoni tőzsdéről. Ezzel lezárul a világ egyik leggazdagabb klubjának 14 évig tartói tőzsdei szereplése.

Az MU egyik legjobbjának számító Cristiano Ronaldo, illetve képviselője már hetek óta tárgyal a szerződéshosszabbításról, ezzel együtt a napokban hírbe hozták a Real Madriddal. Állítólag a spanyol fővárosból Michael Owen érkezne cserébe.

"Nincs kétségem: három éven belül Cristiano lesz a világ legjobb játékosa! Rendkívül ambiciózus. A jövője szempontjából az lenne a legjobb, ha Manchesterben maradna. Ezt ő is tudja, ezért nem is szeretne távozni" - mondta Jorge Mendes, a játékos ügynöke.