Vágólapra másolva!
Alfredo di Stefano, az argentin és spanyol labdarúgás élő legendája nyilvánosan mondott köszönetet mindazoknak, akik jókívánságaikat eljuttatták hozzá abból az alkalomból, hogy fél évszázada áll a Real Madrid szolgálatában.

Az argentin születésű, 77 esztendős klasszis, aki jelenleg a világhírű madridi futballklub tiszteletbeli elnöke, a spanyol hírügynökségnek nyilatkozva külön kiemelte és megindítónak nevezte a Puskás családtól, az egykori nagyszerű játékostárs-jóbarát Puskás Ferenctől - annak felesége közvetítette - üdvözletet.

Di Stefano az EFE-nek elmondta, hogy a jubileum alkalmából a világ minden részéből megszámlálhatatlanul sok üzenet, levél, dísztávirat, telefonhívás érkezett hozzá, s mivel képtelenség lenne valamennyire válaszolnia, ezért nyilvánosan mond mindenkinek köszönetet a gratulációkért, a szerencsekívánságokért.

Az egyetemes labdarúgás nagy öregje - derül ki a spanyol hírügynökség csütörtöki jelentéséből - egyetlen kivételt tett csupán: a Puskás családtól kapott köszöntéssel, amelyet nagyon meghatónak nevezett. Az EFE a budapesti üdvözletre külön kitérő jelentését azzal zárta, hogy Puskás Ferenc betegsége miatt nem tudott közvetlenül is beszélni Alfredo di Stefanóval.