Vágólapra másolva!
Még Halmai Gábor is kíváncsi, melyik csapatban folytatja pályafutását. A Hapoel Tel Avív középpályását a Ferencváros, és egykori csapata, az MTK is invitálja, ugyanakkor izraeli klubja is visszavárja. A válogatottságról tavaly önként lemondott Halmai a napokban az FTC-nél és az MTK-nál is komoly befolyással rendelkező Várszegi Gáborhoz hivatalos - a találkozás után kiderülhet, melyik patinás honi egyesületben játszik jövőre.

A középpályásnak csütörtökön azonban még vissza kell térnie Izraelbe, hiszen a szombati utolsó bajnoki fordulóig még érvényes szerződés köti a Hapoel Tel Avívhoz.

"Néhány napja itthon tartózkodom, hiszen a hasfalamat kellett kivizsgáltatni, s könnyen meglehet, hogy kisebb műtéti beavatkozásra lesz szükség ez ügyben, ám a Hapoel orvosával is konzultálok, elvégre a szerződésem még szombatig az izraeli klubhoz köt, ezért kötelességem ilyen esetekben jelentkeznem" - mondta az [origo] érdeklődésére Halmai.

"A Hapoelnél marasztalnak, ám megeshet, hogy hazatérek Hónapok óta csak az MTK-val álltam kapcsolatban, hiszen köztudott, nagyon jól érzetem magam a kék-fehéreknél, ám azóta képbe került a Ferencváros is, ami természetesen számomra is megtisztelő érdeklődés. Egyelőre magam sem tudom, melyik csapathoz igazolok, némileg én is kíváncsian várom a fejleményeket, ami biztos, a napokban leülök tárgyalni Várszegi Gáborral. Izraelbe csütörtökön utazom, mivel a szombati záró bajnokin mindenképpen jelen kell lennem, jövő héten viszont újra Budapesten leszek, s addigra akár el is dőlhet, hol folytatom a pályafutásomat."

Bánki József