Vágólapra másolva!
Tagadhatatlan elkeseredettség lett úrrá a magyar küldöttség tagjain a szavazást követően, ám szégyenkezésre semmi ok. Pályázatunk a hírek szerint mindössze két szavazattal maradt el a döntő fordulóban a végső győztes osztrák-svájci beadvány mögött, és sokan gratuláltak a - Gellei Imre szavaival élve - "komoly és szenvedélyes" magyar pályázathoz.
Forrás: EPA
Az osztrák szövetség elnöke, Friedrich Stickler így örült a sikeres osztrák-svájci pályázatnak
Fotó: Epa


Berzi Sándor főtitkár megköszönte a pályázat támogatóit: "Mindenekelőtt a köszönetemet szeretném kifejezni az előző és a mostani kormánynak is, hiszen végig támogatták a pályázatunkat. Az utolsó percig versenyben voltunk, ami egyértelmű elismerése a beadott terveinknek, ám a végeredmény után nem maradt más hátra, mint gratulálni svájci és osztrák kollégáinknak."

Csúfos blamázs: Ausztria és Svájc rendezi a 2008-as Eb-thttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50124

Gellei Imre szövetségi kapitány: "Csak gratulálhatok az Eb-pályázat magyar munkatársainak, elvégre láttam, milyen szenvedélyes és komoly beadványt készítettek. Persze a sportág hazai fejlődése érdekében is jó lett volna megkapni a rendezést. Elkeseredésre semmi ok, szégyenkezésre pláne nem, jómagam pedig a csapattal együtt az elkövetkezendőkben elsősorban a portugáliai Európa-bajnokságra koncentrálok."

Bánki József

[origo]