Vágólapra másolva!

Szuperrangadóval, a sorozat két legeredményesebb együttesének találkozójával "rajtol" ez a négyes: az AC Milan öt, míg a Real Madrid kilenc alkalommal volt már Európa legjobbja. A mostani formák alapján a Serie A-t vezető hazaiak látszanak esélyesebbnek, igaz az elmúlt hetekben sorozatban közepesen játszó madridiak megerősödnek az FC Barcelona elleni szombati 0-0-ás rangadóhoz képest. Zinedine Zidane ugyanis felépült hátsérüléséből, s ez még akkor is bizakodásra ad okot, ha Ronaldo és Claude Makelele nem léphet pályára a Giuseppe Meazza-stadionban.

A két együttes eddig kilencszer találkozott, a mérleg: négy AC Milan-, négy Real-győzelem, egy döntetlen, a gólkülönbség 17-14.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A moszkvai összecsapáson a hazaiak biztosan nagy önbizalommal lépnek pályára, mert csütörtökön a CSZKA elleni "rájátszás" megnyerésével először lettek orosz bajnokok. Esélyeiket még az is növeli, hogy a német csapat nincs kirobbanó formában, ezt a VfL Wolfsburgtól elszenvedett szombati 2-0-ás bajnoki vereség bizonyítja.

november 26., kedd:
AC Milan (olasz) - Real Madrid (spanyol), 20.45
Lokomotiv Moszkva (orosz) - Borussia Dortmund (német), 18.45