Vágólapra másolva!
Az átigazolási időszak utolsó napján két "nagyhalat" fogott a Siófok labdarúgócsapata, amely a legvégső pillanatban szerződtetett két válogatott játékost, Erős Károlyt és Kuttor Attilát.

Sokáig úgy tűnt, semmi sem válik valóra az utolsó napokra tartogatott siófoki erősítési tervekből. A Balaton-parti együttes háza tájáról már korábban felröppent a hír, Csank János vezetőedző igényt tartana három válogatott labdarúgóra, Erős Károlyra, Kuttor Attilára és Zombori Zalánra is, de pénz, s megegyezés híján már-már lemondtak róluk.

A Borsodi Liga menetrendje/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.htmlFoci volt, foci lesz! És most,http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=29153

A szurkolók szerencséjére a végső pillanatban annyit javult a helyzet, hogy a debreceni Kuttor két éves szerződést írt alá, míg Erőst az MTK egy évre kölcsönadta. Ezzel ki is alakult az együttes kerete, amelyben tizennégy újonnan szerződtetett labdarúgó kapott helyet. A csapat szombaton a Ferencváros ellen kezdi meg szereplését.

A siófoki keret
Kapusok:
1 Csernyánszki Norbert
33 Németh Gábor
80 Berki Krisztián

Mezőnyjátékosok:
2 Kovács Péter
3 Szalai Csaba
4 Grósz Róbert
5 Pálfi Róbert
6 Schwarcz Zoltán
7 Szabó Csaba
8 Kovács Attila
9 Filipovic, Almir
10 Schultz Levente
11 Csordás Csaba
13 Sipeki István
15 Fülöp Zoltán
16 László András
17 Koller Ákos
18 Usvat Daniel
19 Pantic, Alexsandar
21 Juhász Tamás
31 Erős Károly
99 Gaál László
77 Soós Krisztián
14 Pusztai Olivér
27 Kuttor Attila

Pincési László