Vágólapra másolva!
Az első szabadedzés remek eredményét ugyan nem sikerült megismételniük a másodikon, de ennek az eső is oka lehetett. A pilóták mindenesetre bizakodók.

Forrás: AFP

Sebastian Vettel az első szabadedzésen a második, a másodikon a negyedik lett.

"Izgalmas kezdése volt ez a szezonnak, Ausztráliában mindig sok minden történik. Képesek voltunk sok kört megtenni ma, de az időjárás bonyolulttá tette a dolgunkat. Először elkezdett esni, aztán pedig felszáradt a pálya, ami nem tette könnyűvé a tesztelést. Ennek ellenére már elég jól tudjuk, hol állunk a többiekhez képest. Szerintem elégedettek lehetünk, úgy tűnik, nem vagyunk lassúak, de még várnunk kell, hogy meglássuk a pontos képet" - mondta a világbajnok a csapatnak nyilatkozva.

Mark Webber az első szabadedzést megnyerte, a másodikon ötödik lett.

"A második edzés végén elkezdett esni az eső, ami ezen a pályán különösen trükkös tud lenni, ennek ellenére jó napot zártunk. Még mindig van néhány munka, amit el kell végeznünk, mert van egy-két nagyon gyors srác kint rajtunk kívül. Jó volt, hogy végre ezen a pályán is kipróbálhattuk a gumikat, és hogy vezethettem az autót az összes újdonsággal. Gyorsnak tűnik a McLaren, és a Ferrariról sohasem tudhatod, hogy mit tud, mivel pénteken sok benzinnel szoktak körözni" - mondta a hazai pályán versenyző Webber a Red Bull honlapjának.