Vágólapra másolva!
Mikkel Kessler röpke három menetben elintézte Brian Magee-t a WBA nagyközépsúlyú címmeccsén. A Crolla vs Farrell angol címmeccsen az eddig veretlen Farrell agyvérzést kapott, hordágyon kellett kivinni a ringből.

Nem sokáig őrizte a Balzsay Károlytól megörökölt interim regionális övét Brian Magee. Kessler már a második menetben gyomron csapta, térdre rogyott, rászámoltak. A menet végén ismét rá kellett számolni McGee-re, a következő rundban viszont már nem volt irgalom, Kessler újabb gyomrosa után a bíró beszüntette az egyoldalú küzdelmet.


Még súlyosabb dráma zajlott a Kieran Farrell vs Anthony Crolla manchesteri derbin. Az angol könnyűsúlyú címért zajló meccs óriási, szikrázó csatát hozott, a tízmenetes csata végén azonban hamar elnémult a Bowlers Arena közönsége. Farrell a padlón maradt, légzési nehézségei voltak, oxigénmaszkot kellett tenni az arcára, hordágyon kellett kivinni a ringből, majd azonnal kórházba szállították.

Farrell kisebb agyvérzést kapott, a szervezete teljesen dehidratálódott, de vasárnap reggel már biztatóbb hírek érkeztek az állapotáról.

Magán a meccsen Crolla pontozásos győzelmet aratott, noha csak az utolsó két menetben került döntő fölénybe. Farrell a 15. profi meccsén először kapott ki, de jelen pillanatban a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön, és együtt tölthesse a karácsonyt a barátnőjével és újszülött kislányával.